June 14, 2010

Kisah Budin Yang Malang


Si Budin Yang Malang

Pada suatu hari, ketika si Budin enak melayan  http://www.emoticonizer.com  di rumah sewanya, Budin telah didatangi kawan baiknya si Kidin.
Kidin teros sahaja meng-approach Budin dengan gaya  http://www.emoticonizer.com celaka.




'Weh Budin, ang dah lupa ka harini ang ada ujibakat pertandingan So, Do You Think You Can Dance... la ni depa dh start ujbakat dh weh' kata Kidin dengan gediknya http://www.emoticonizer.com.


Budin pon teros http://www.emoticonizer.com...




'Adoi...aku leh lupa lak pasai ujibakat tu...pelaq sunggoh...kenapa aku buleh lupa ?? huuuuuu' rungut Budin dengan rase menyesal dan down http://www.emoticonizer.com




'Budin...ang kena sedaq Din...ang masih belom terlewat lagi Din...masih ada masa lagi ni..la ni ang p siap teruih...kita direct p ujibakat' kata Kidin mendorong semangat sambil  http://www.emoticonizer.com.


Budin pon teros kembali bersemangat semulahttp://www.emoticonizer.com.


Maka berjalanlah mereka berdua ke ujibakat tersebut.




********************



Sampai sahaja mereka di tempat ujibakat, Budin dan Kidin menghembus nafas lega http://www.emoticonizer.com kerana sempat sampai ke ujibakat tersebut.


Si Budin teros meng-approach para juri profesional disitu tanpa menghiraukan orang lain http://www.emoticonizer.com.




'Tuan-tuan dan Puan-puan juri, Nama saya Budin, saya berasal dari Kokdiang, Kedoh mai sini nak ujubakat baq ang' kata Budin dengan lantang dan penuh http://www.emoticonizer.com.


Kesemua juri-juri memandang Budin dgn langsi-nyahttp://www.emoticonizer.com.




'Kamu dah terlambat wahai Budin...ujibakat ini dah lama tamat. Huh !!' ucap salah sorg dari juri tersebut denganhttp://www.emoticonizer.comcelakanya.


Sekali lagi Budin jadi http://www.emoticonizer.com...




Budin tanpa segan silu teros menari tanpa menghiraukan keputusan juri-juri tersebut.. Maka Budin teros menari bagai orang gila....


http://www.emoticonizer.com
http://www.emoticonizer.com
http://www.emoticonizer.com
http://www.emoticonizer.com
http://www.emoticonizer.com
http://www.emoticonizer.com
http://www.emoticonizer.com
http://www.emoticonizer.com




'Tahniah !! Anda memang ada bakat untuk menjadi penari yg profesional..anda terpilih untuk ke peringkat seterusnya di Kole Lumpo' kata juri-juri pro tersebut.


Maka Budin teros bersemangat dan http://www.emoticonizer.com kerana dirinya sudah terpilih...


Budin tak dapat mengawal emosinya dan teros mendapat kan para juri tersebut dan teroshttp://www.emoticonizer.comOhh~~tidak~~




'Celaka ang..ang dah mencabuli aku...Nah amik ang !!!' kata juri tersebut lalu http://www.emoticonizer.com kpd Budin..


Akhirnya Budin tidak terpilih menyertai pertandingan tersebut.


Budin terasa buduh dan menyesal seperti inginhttp://www.emoticonizer.com dan http://www.emoticonizer.com kerana kebuduhan diri sendiri yg terlampau emosi..


Budin pon teros menyesal dan berjanji tidak akan emosi lagi.






http://www.emoticonizer.com






Sekian...



3 comments:

e5 said...

budin..budin...hang pi kiss juri wat pa..sahih juri tu laki...wakakakka

Em Jay Reen said...

wakakakak~~tu la pasai..wakaka

Anonymous said...

budin law tatu hang..

Related Posts with Thumbnails