May 23, 2010

Realiti Dan Fantasi

Salam..

pergghhh tak sangka aku dalam diam tak diam dah pandai (memandai) buat blog sendiri. Ape kejadah yang aku cuba lakukan di sini? Kenapa aku buat blog ni sume? Ape yang aku pikir ini? What this nonsence all about? Otak aku pon tergendala sekejap nak menjawap semua soalan KBKK tersebut..

"Lantak pi la aku nak buat ape pon....." kata hati kacaku ini dalam nada ingin memberotak.

"Hmmm...maybe aku nak lepaskan tahap keboringan aku sambil berjinak-jinak dalam bidang seni menulis ini..." jawap otakku dengan skema.

Mungkin betol gak tu. Aku duduk kat umah ni bukan buat pape pon...hari-hari ngadap PC tua yang masih tak putus asa mendambakan diri untuk di upgrade. Wadafak!! Aku takde duit nak upgrade ko la dow...

Aku semenjak dua menjak ni selalu gak blogwalking (perrghh) kat blog budak2 mana tah aku sendiri tak kenal..Tapi best gak kalau buat blog ni...boleh gak kite luahkan segala info-info yang telah memenuhkan ruang hard disk dalam kepala aku ni...Kire macam wat back-up la lebih kurang..Boleh la gak aku kongsi-kongsi pasal diri aku ni dengan insan-insan yang ingin membuat investigation terhadap aku dalam menyelesaikan kes-kes polis yang masih tertangguh. Damn~



sekadar hiasan

Tapi sebenar-benarnya aku skang tengah dalam upacara menyelidik dan pembangunan (R&D) dalam meng-upgrade blog aku ni....Antara maklumat-maklumat yang aku masih selidik ialah:

  1. Macam mana nak bagi background blog ade gambo weh...?
  2. Macam mana nak decorate blog ni bagi menarik skit weh...?
  3. Macam mana nak letak sound effect kat blog weh...?
  4. Kuwehh...kuwehhh...??? wadafak!!
Aku harap-harap adela insan-insan terpilih dapat memberi feedback yang sebegini:

  1. Wehh...pacita ko wat blog plak...giler poyo bajet adela org nk bace tu..warghkakaka...!
  2. Wargghhhkakakaka giler bajet hang wat blog weh...lagha tol la sume ni...muahahaha
  3. Pesemua ni Reen...?
  4. hahahahah...wakakaka....uhuk..uhuk..
  5. Weh meh sini aku ajar hang, sian kat hang...PM aku pasni...... (haa..ni la yg aku cari..yg len tu hampeh je..shit~haha)

********************

Aku tak taw nak wat penutup camne weh....Bahasa Melayu (Penulisan) aku time UPSR pon takdela memberansangkan.....So, aku stop gini je la ye...

Maseh... :)

2 comments:

Sir Marcello said...

gaya penulisan sangat mantop...macam budak lepasan spm...mihahaha

abgreen? dah boleh pk nama len...geli i..mihahaha..

hahaha gurau jer...keep da damn spirit in writing ya ;)

Mohd Jumali Zairin said...

shit~~wakakakakak tq2 4 all the infomation~

Related Posts with Thumbnails